«30.000 Μερίδες Αγάπης»

 

«30.000 Μερίδες Αγάπης»
Κοινωνική προσφορά του UNCLE BEN'S®, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ 'ΜΠΟΡΟΥΜΕ'

 

09/09/2015

Με τίτλο «30.000 Μερίδες Αγάπης», το ρύζι UNCLE BEN'S® υλοποιεί μια σημαντική ενέργεια κοινωνικής προσφοράς, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, με κάθε αγορά ρυζιού UNCLE BEN'S® στις συνεργαζόμενες αλυσίδες super market και επιλεγμένα καταστήματα, καλύπτουμε τις ανάγκες σε ρύζι οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η ενέργεια ξεκίνησε στις 24/08 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 25/09. Σημειώνεται ότι στο ίδιο διάστημα, τα προϊόντα UNCLE BEN'S® διατίθενται με ειδικές εκπτώσεις, επιτρέποντας σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να υποστηρίξουν την ενέργεια.

 

Xekiniste Me Ton Ben logo

 

Το ρύζι UNCLE BEN'S® βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια εδώ και 57 χρόνια, έχοντας στόχο να προσφέρει «το τέλειο κάθε φορά», με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καινοτομία, έμπνευση για δημιουργία και προσήλωση στην ευκολία και οικονομία.

Έτσι και σήμερα, ανταποκρινόμενο στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, κάνει πράξη τη συμβολή στην αντιμετώπιση της διατροφικής ανασφάλειας που πλήττει πολλές ελληνικές οικογένειες.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ενέργειας, το UNCLE BEN'S® συνεργάζεται με την οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργασιών της σε όλη την Ελλάδα και προσφέροντας τις «30.000 Μερίδες Αγάπης» σε 1.875 ελληνικές οικογένειες, καλύπτοντας 12 Δήμους στην περιοχή της Αττικής και στις μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας.

Η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά εντός των συνεργαζόμενων καταστημάτων και μέσω της επίσημης σελίδας UncleBensGreece στο Facebook (www.facebook.com/UncleBensGreece).

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα UNCLE BEN'S® στην ιστοσελίδα: www.unclebens.gr και την οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο www.boroume.gr.

 

UNCLE BENS key visual

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Χαρά Γκίνη, τηλ. 210 7259500, κιν. 6979 112285
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Athenstaste Video