• 08 Μάρτιος 2017
  • 1234

Εστιατόρια που ανήκουν σε αστέρες του Hollywood

Της Γεωργίας Περιμένη

Μπορεί να έχουν κατακτήσει το Hollywood, να είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμοι και αγαπητοί σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν αρκούνται σε αυτό. Δες παρακάτω μερικούς από τους αστέρες του Hollywood που δεν δίστασαν να γίνουν και επιχειρηματίες με δικό τους εστιατόριο.

Southern Hospitality

southern

Το εστιατόριο – bar βρίσκεται στο Manhattan και ανήκει στον διάσημο τραγουδιστή της pop, Justin Timberlake. Δυνατό του χαρτί το barbeque, τα ψαγμένα ορεκτικά και τα taqos.

Nobu NYC

nobu

Ο αγαπημένος μας Robert De Niro, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας στη Νέα Υόρκη. Διαθέτει φυσικά νόστιμο susi, noodles και άλλες ασιατικές γεύσεις.

Do Wah

do wash

Εκτός από το να σκηνοθετεί τις πιο πετυχημένες ταινίες, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει και ένα εστιατόριο πετυχημένο. Ο λόγος για τον Quentin Tarantino, ο οποίος έχει δικό του εστιατόριο στο στο West Village της Νέας Υόρκης. Σερβίρει τα πιο διάσημα και αγαπημένα κορεάτικα πιάτα, όπως dumblings με μοσχάρι.

Michael Jordan’s Steak House

jordan

Από το όνομα και μόνο όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον ανήκει. Βρίσκεται στο Chicago. Τα πιάτα που σερβίρει είναι άκρως αμερικάνικα και αποδεικνύουν πως ο Jordan δεν βάζει τρίποντα μόνο στα γήπεδα, αλλά και στις επιχειρήσεις.

Tagine

tagine

Γοητευτικό όπως ο ιδιοκτήτης του, το Tagine είναι ένα εστιατόριο στο Beverly Hills και ανήκει στον ηθοποιό Ryan Gosling. Είναι ιδιαίτερα cozy και πολύ στιλάτο.

Athenstaste Video