Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • 10 Μάιος 2018
  • 977

"Bliss Point"...το τυρί σε άλλη διάσταση

 της Γλυκερίας Σεφερλή,

Αναζητώντας την απόλυτη ευχαρίστηση, το σημείο ευδαιμονίας, εκεί όπου συναντιούνται όλες οι αισθήσεις η Bliss Point  ανακαλύψε παραγωγούς με μεράκι και γνώση και μαζί δημιουργήσανε μια σειρά από εκλεκτά ελληνικά τυριά που καλύπτουν τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια.

Στόχος τους είναι η δημιουργία μια παγκόσμιας Ελληνικής μάρκας που θα προσφέρει αγνές και σπάνιες γεύσεις σε συναρπαστικούς συνδυασμούς. 

 

 

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΣΠΛΗΛΙΑΣ

γραβιερα παλαιωμένη σπηλιάς 200χ203

Η Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης σε σπηλιές.

 

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 4 ΠΙΠΕΡΙΑ

γραβιερα παλιαωμενη 4τυριά 200χ182

Μοναδικό τυρί με βάση τον τολμηρό συνδυασμό με τα τέσσερα πιπέρια. Με μοναδική συνταγή και τεχνική, αρωματικοί κόκκοι πιπεριού ζυμώνονται στο τυρί δίνοντας του την πικάντικη ένταση που το απογειώνει δίχως να καλύπτει ωστόσο τα αρώματα του τυριού.

 

 

 ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ

γραβιερα μαυρη τρούφα 200x209Η γραβιέρα με μαύρη τρούφα παράγεται στην Βοιωτία. Περιέχει αποκλειστικά πρόβειο γάλα της περιοχής και μαύρη τρούφα που συλλέγεται από τα βουνά της ορεινής Χαλκιδικής.  Χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή, μαύρη ψιλοκομμένη χειμωνιάτικη τρούφα ζυμώνεται με το χέρι στην γραβιέρα και έτσι το τυρί αποκτά πλούσια αρώματα τρούφας που επιμένουν στον ουρανίσκο κρατώντας πΜια μοναδική γραβιέρα σε κόκκινο κρασί από την Κρήτη. Και εδώ υπερισχύει το πρόβειο γάλα δίνοντας πλούσια γεύση ενώ η μοναδικότητα της βασίζεται στο πάντρεμα του τυριού με το κρασί που της δίνει ένα γοητευτικό χαρακτήρα.

 

 

 ΚΡΑΣΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ

Κρασογραβιερα παλαιωμένη 200χ183

Μια μοναδική γραβιέρα σε κόκκινο κρασί από την Κρήτη. Και εδώ υπερισχύει το πρόβειο γάλα δίνοντας πλούσια γεύση ενώ η μοναδικότητα της βασίζεται στο πάντρεμα του τυριού με το κρασί που της δίνει ένα γοητευτικό χαρακτήρα.

Η κρασογραβιέρα ωριμάζει αργά μέσα σε οινολάσπη από εκλεκτό ξινόμαυρο κρασί. Είναι ένα τυρί με πλούσιο άρωμα και γεύση ισχυρό και τολμηρό χαρακτήρα.

 

 

ΚΡΑΣΟΤΥΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

κρασοτυρος ξηρός κρήτης 200χ168

 Ο κρασότυρος ξεχώρισε αμέσως, αφού πριν καλά καλά κυκλοφορήσει απέσπασε το ασημένιο βραβείο ποιότητας.  Με ιδιαίτερη συνταγή που βασίστηκε σε πρωτότυπη ιδέα, ο ξηρός ανθότυρος βαπτίζεται σε οινολάσπες από ξινόμαυρο και αποκτάει μοναδική υφή και αρώματα κρασιού.Άλλο ένα εκπληκτικό τυρί από την Κρήτη με έναν εκρηκτικό συνδυασμό αφού περιέχει αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια της Κρήτης και οινολάσπη από ξινόμαυρο που ταξιδεύει αποκλειστικά για εμάς από το Αμυνταίο της Φλώρινας.

ΣΥΡΙΑΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

συριανή ραβιερα 200Χ174

Η Συριανή Γραβιέρα λοιπόν μας ταξιδεύει στο κοσμοπολίτικο νησί της Σύρου όπου παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια του νησιού.

Με βάση μια ιδιαίτερη μέθοδο τυροκόμησης η γραβιέρα αυτή ωριμάζει αργά για δέκα μήνες κάτω από ιδανικές συνθήκες ώστε να αναδείξει την πολύπλοκη μεστή και διάσημη γεύση της αλλά και τα σπουδαία της αρώματα.

 

Σημεία πώλησης στην Ελλάδα θα βρείτε εδώ → Bliss Points

 

 

 

Bliss Point

Διεύθυνση: Λάκκωμα, Χαλκιδική

Τ.Κ. 63080 Τ.Θ. 301

Tηλ: (+30 23990) 20424

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

S: www.blisspoint.gr