ΤΑSTE & DESIGN OLYMP AWARDS

ΤΑSTE & DESIGN OLYMP AWARDS
15-16 Μαϊου 2016, Divani Caravel Hotel

Στην Αθήνα γίνεται για πρώτη φορά η διεθνής συνάντηση των καλύτερων παραγωγών τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια μοναδική διοργάνωση που αναδεικνύει την ποιότητα προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα .

Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών συμμετέχουν και διαγωνίζονται για την ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας σε δυο κατηγορίες:

• TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ποιότητας
• DESIGN Olymp Awards 2016, διαγωνισμός σχεδιασμού συσκευασίας

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα επώνυμα, συσκευασμένα κι επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Τα 4 βήματα της Αξιολόγησης

1. Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο.

2. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από την Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος ( Executive Chefs Club of Greece ) και την Ευρωπαϊκή Λέσχη Αρχιμαγείρων ( Euro-Toques Hellas ).

3. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος. Τα προϊόντα αξιολογούνται με κριτήριο τις ξεχωριστές τους ιδιότητες και δεν συναγωνίζονται μεταξύ τους.

4. Τον διαγωνισμό συσκευασίας την ομάδα κριτών έχει αναλάβει η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας.

Βραβεία που ενισχύουν τις εξαγωγές

Τα Βραβεία (χρυσό/ αργυρό/χάλκινο) είναι ένα μέσο ενίσχυσης και προώθησης τους στην εγχώρια αγορά, αλλά και στις αγορές εξαγωγών. Η επικοινωνία της πιστοποιημένης ανώτερης γεύσης βελτιώνει αποδεδειγμένα τις πωλήσεις κάνοντας τα προϊόντα ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξαρτήτου διάκρισης όλα τα προϊόντα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα φέρουν εφεξής διακριτικό πιστοποιητικό της συμμετοχής τους στο διεθνή διαγωνισμό Olymp Awards.

Για συμμετοχές, συμπληρώστε την ανάλογη φόρμα
Taste Olymp Awards: http://www.olympawards.co.uk/wp-content/uploads/2016/01/AITHSH-DIAGWNISMOU-POIOTHTAS-EL.pdf
Design Olymp Awards: http://www.olympawards.co.uk/wp-content/uploads/2016/01/AITHSH-DIAGWNISMOU-SYSKEVASIAS-EL.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες: www.olympawards.co.uk
Follow us on Facebook : https://www.facebook.com/OlympAwardsGR/

Για περισσότερες πληροφορίες
www.aristionawards.co.uk
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοργάνωση:
Confexpo Ltd,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Athenstaste Video