Ένα απόγευμα θλιμμένο... ένα κέικ σε κούπα και... ο Μπουκόφσκι!

 

Λένε πως η ζωή κάνει κύκλους και πως κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή. Εντάξει θα συμφωνήσω αλλά από τους πολλούς κύκλους, ζαλίστηκα και πραγματικά δε θέλω καμία καινούρια αρχή!


Γιατί στην τελική δίνουμε χώρο στη νέα αρχή κι ενώ για ένα διάστημα νοιώθουμε λες κι είμαστε στο τρενάκι του λούνα παρκ έρχεται μια μέρα και πρέπει να κατέβουμε! Τέλος χρόνου σου λέει... θα ανέβει ο επόμενος.

Οπότε ένα τέτοιο θλιμμένο απόγευμα που κατέβηκα από το τρενάκι με "μαύρη" ψυχολογία μπήκα στην κουζίνα μου κι έφτιαξα ένα "μαύρο" ατομικό ζουμερό κεκάκι στην κούπα του καφέ μου, μόνο για μένα... να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Χρειάστηκα μόνο merenda, κακάο, ένα αυγό, μία βανίλια, λίγο αλάτι και λίγο γάλα!

keik mpoukofski 3

Στο 1/4 της κούπας βάζεις merenda, προσθέτεις 2κ.γ κακάο, το αυγό, τη βανίλια, το αλάτι και λίγο γάλα! Τα ανακατεύεις και το βάζεις στα μικροκύματα για 1 λεπτό!
Έτοιμο!!

kekaki mpoukofski

Γεύομαι μια γενναία κουταλιά κι έτσι όπως αναπολώ τους κύκλους που έχω κάνει, έρχεται στο νου μου ο αγαπημένος μου ο Μπουκόφσκι. Τον βλέπω, με κοιτάει ειρωνικά και όπως μου φυσάει τον καπνό στα μούτρα μου, μου λέει : Όταν νομίζεις πως έχεις πιάσει πάτο, ο μόνος δρόμος πλέον είναι η ανηφόρα. Και ο πόνος που νοιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή, θα κάνει την ευτυχία πιο γλυκιά αργότερα.

Γιατί;;
Γιατί πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις.

Κική Αλεξούδα

Athenstaste Video