Η Μαλβίνα το Κιουνεφε και ένα καμμένο σπανακόρυζο...!

Είναι 23:30...βράδυ και έκαψα το σπανακορυζο..τώρα αναγκαστικά θα φτιάξω μακαρόνια..να πάρουν τα παιδιά το πρωί φαγητό για το σχολείο.

Δεύτερη φορά στη ζωή μου καίω φαί.Το έβαλα να βράζει και ξεκίνησα να διαβάζω ενα βιβλίο της Μαλβινας..
Μαλβινα Καραλη!

Η θεά μου..απο μικρή την θαύμαζα!

Μια γυναίκα με τσαμπουκά,αλλά όχι ψεύτικο του τυπου ευνουχιζω τους άντρες.Το είπε και μόνη της"είμαι πάνω απο όλους,και κάτω απο αυτόν.

Μπορώ να μιλάω και να γράφω ώρες για τη Μαλβινα αλλά δεν μου φτάνει ενα άρθρο.Που είχα μείνει;Α!Στο σπανακορυζο..πάει..κάηκε!Το βιβλίο της θεάς φταίει "Πιο πολύ..πιο πολλοί"δεν διαβάζεται..ρουφιεται!Με ρούφηξε,με κατασπαραξε και μου καψε και το φαί!

Γράφει μια ιστορία.Για μια γυναίκα που ήθελε να νοιώθει ερωτευμένη και δεν βολευοταν με εναν ήσυχο άντρα..οχι! πάνω απο 2 χρόνια κανείς!

Έπαιρνε το παιδί της παραμασχαλα,τα έδινε ολα μια κλωτσιά,κι ενω ο άλλος το πρωί περίμενε ζεστό καφέ..δεν έβρισκε ούτε αυτήν!!Ηταν απο το Ισραήλ και εκεί θα πάμε σήμερα!Με το αγαπημένο τους γλυκό το Κιουνεφε.Ενα υπέροχο αλμυρό γλυκό με καταιφι και τυρί.Συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό..τι σύμπτωση;;Όπως η Μαλβινα!

Ταξιδιάρικο αδέσμευτο πουλί..γινόταν γκεισα για τους άντρες της,απίστευτα περιποιητικη, όμως..για λιγο!"άνδρας είναι ενας,ο άνδρας μου"όμως για λίγο.

Έναν που ερωτεύτηκε πολύ,ήθελε να τον σκοτώσει στον ύπνο του γιατί ήξερε σε λίγο κι'αυτό θα της περνούσε.Που ήμουν;Α!Στο Κιουνεφε!
Δεν στο έφτιαξα γιατι πολυ φοβάμαι θα το εκαιγα και αυτο!Ομως υπόσχομαι να επανέλθω με συνταγή.

Πρέπει να σε αφήσω..με μια υπόσχεση για συνταγή και μια ατάκα της αγαπημένης μου..Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχω με τρόπο αστείο,ή είμαι λογική και πληττω θανάσιμα!!

Κι εγώ Μαλβινα..το ίδιο..κρίμα μας άφησες νωρίς!!

Athenstaste Video